首先已經第二次去食,第一次係佢剛剛開嘅時候,都覺得還好,但係今次去食,入到舖頭店員服務質素真係。。再加上d牛都差左好多,我哋仲要唔係叫特價餐,佢哋而家有啲餐係半價嘅,我哋係叫返石燒正價餐既都咁樣,真係好難想像其他有折個d咩質素 。。真係唔會再去食。。唔好話做半價,一折都唔值得去食,之祈唔好中伏!!!同埋其實覺得餐廳真係可以唔洗請店員啦,反正全部野都係自助架啦,d店員佢地成日唔知行左去邊,態度又差。。
唔好話做半價,一折都唔值得去食,之祈唔好中伏!!!
2023-09-25 370 瀏覽
中伏 午餐 #神石燒 #元朗 #yoho店舖侍應無服務可言,可能佢知食物難食?!我諗住Yoho食野唔會差得去邊,但店不可貌相.坐坐下成家小強出曬黎….係我坐既位置旁..垃圾,雖然我知出街食都會唔乾淨但係起碼我唔係食緊大排檔囉!比唔起人食整,到細細塊,就唔好出呢個價錢啦!侍應一放落枱未食過,就影啦,選左2,3號餐1定要點4款。豬排乾柴烈火,牛排薄切,無牛味,粟米變酸,西蘭花變黃,只有雞扒,同腸仔食得下外咁覺自己食左啖氣…半自助式吧仲有任食既沙拉菜,飯,青瓜。拎左個似用凍水未煲熱既紙菜水,拎左青瓜係變酸既之後我已經無咩謂口等朋友佢食埋轉場再食過!埋單179
中伏 午餐 #神石燒 #元朗 #yoho
店舖侍應無服務可言,可能佢知食物難食?!
我諗住Yoho食野唔會差得去邊,但店不可貌相.

比唔起人食整,到細細塊,就唔好出呢個價錢啦!
侍應一放落枱未食過,就影啦,選左2,3號餐1定要點4款。
咁覺自己食左啖氣…
2023-07-28 617 瀏覽
任食飯,沙律,湯。先揀一個肉主食,今次揀咗期間限定$95蚊黑安格斯牛肩胛扒套餐(300g)同主餐牌$138牛豬雞300g(主餐牌係openrice 訂枱有79折優惠)。 個人覺得$95個套餐好食過牛豬雞餐,牛味道正正常常,牛豬雞都冇乜點醃過,一定要點醬食。反而任食白湯有驚喜,好有牛味。白飯有得任加紫菜,可以自制牛角飯(衰在個汁,冇牛角汁咁好食,但小女子都食咗2碗飯,如果大食既人算係抵食。如果沒有加一服務費會好抵食d。
任食飯,沙律,湯。
食品差,出餐等得耐,手機落單,食物叫左兩次,只出一次,有D仲冇到,9O分食用時間,落餐6O分鐘,冇人提客人,有個中年年紀大似管舖既女侍應見後生既女侍應幫客係火鍋上加湯,年紀大女侍應責怪後生女侍應是不應該幫客加湯,要客人自己加湯,佢(年紀大)企係客人身邊,望住客人食嘢,指指點點,粗聲粗氣,咁燒唔咁,應該係咁。。。咁。。咁,又話你D爐太近唔得架,佢唔係出手幫客整好位置,而係出口術叫客人自己做,問佢拎牙籤,拎碗碟,只是冷冷咁用手指指方向,即是叫客人自己起身行去自己拎。想問咁都要收10%服務费,食左成千幾元,服務费都收百幾,何來服務?直情係幫店舖倒米,實在太差,冇下次,唔會再來。
2023-05-22 768 瀏覽
DON'T COME 真心勸世星期日諗住一家人出去開開心心食大餐,最後食到全家躁底🥲 揀咗燒肉放題,見到有豬牛羊都有,又有串燒薯條又有嘢飲,諗住應該ok啦,點知中大伏🥲 冇寫開食評,但間嘢太垃圾,特登驗證返個email俾負評勸世,希望唔好有其他受害者🙏1. 衛生情況唔掂本身以為喺YoHo都唔會太差,但啲碗碟都有污漬🫠 特登斟咗杯熱水洗餐具同碗,唔講以為去咗酒樓🫡2. 出餐極慢,漏咗好多張單點餐到出餐起碼15分鐘,中間嗌罐可樂都要等15分鐘,連阿媽都躁咗。漏咗好多好多單,如果餐廳負責人睇到小妹篇食評,麻煩俾返一份烏冬、兩隻日本雞蛋、一份薯條、仲有其他你俾漏咗嘅食物我🙏3. 服務質素好差唔知係咪因為得兩個樓面(一個後生一個中年),所以佢地做到躁底。但間鋪又唔多人,最高峰八成入座率🫥 個中年女侍應服務態度好差🙃 節錄兩個事例俾大家睇:a) 我地嗌咗兩個壽喜燒鍋同兩個石板燒,後生女侍應擺上檯面,因為張檯細所以擺得都幾埋。跟住中年女侍應走過嚟,*同我地講*話:“唔可以擺咁埋㗎喎,搶火會爆炸㗎喎。”咁你望住我地做咩????b) 食到一半個壽喜燒鍋就嚟乾塘,叫個後生女侍應幫我地加水,跟住個中年女侍應
DON'T COME 真心勸世

1. 衛生情況唔掂
2. 出餐極慢,漏咗好多張單
3. 服務質素好差
個中年女侍應服務態度好差🙃 節錄兩個事例俾大家睇:
跟住中年女侍應走過嚟,*同我地講*話:
“唔可以擺咁埋㗎喎,搶火會爆炸㗎喎。”
咁你望住我地做咩????
b) 食到一半個壽喜燒鍋就嚟乾塘,叫個後生女侍應幫我地加水,跟住個中年女侍應見到就話:
“呢啲應該客人自己加。”
我打咁多次邊爐都冇見過餐廳要客人自己加水🙂 問佢拎餐具/牙籤,又淨係會指俾你睇喺邊,但明明佢手頭上係完全冇嘢做緊,行兩步拎俾客人好難?真。自助餐
想問我嗰10%服務費係俾緊啲咩?

4. 好難食
啲肉好韌……加咗$38嗌個龍蝦,本身已經好低期望,但嚟到見到真係呆咗,啲肉少過普通海蝦🙂

5. 啲湯冇refill, 成間鋪得一枝牙籤🙂
嘥咗超過$1000食垃圾,仲要搞到family day咁唔開心,真係好嬲😡
唔奢求間嘢會改善,只希望佢快啲關門大吉,唔好再為禍人間🙏
今日提慶祝mother day,諗住食下新野,見間間餐廳外表幾好,又係放題。近近地就試下。其實食物質素唔差,成間野最唔掂係真係堅唔夠人,廚房唔夠人,樓面唔夠人,點搞啊!上左第一round之後,要3催4請先上加單食物。擺係廳面既湯同沙律食哂又唔refill,星期六都無fullhouse其實真心明點解full唔到,如果唔係叫左放題,我諗我會即時埋單走。我想侍應們本身都好好既,但廚房出唔到野,又係甘比客催,比著我都會做到燥底!如果老闆想繼續有生意,唔該真係執執個廚房
2023-05-13 361 瀏覽
服務員態度嚴重惡劣,一罐可樂等半個鐘,一條秋刀魚等一個鐘,送過黎重仲要係生嘅。服務員勁串嘴,講嘢又細聲,問佢講咩佢又唔耐煩。兩個人總共食左736,唔計服務費D牛肉都唔知擺左喺雪櫃幾耐,已經完全乾曬,食唔落口嗰種。海鮮一樣,超腥,極度噁心,D肉爛嘅。成間鋪面得三個人,送菜速度極慢,一份殭屍牛肉要攞40分鐘,完全冇誇張。收錢嘅時候卑支付寶,我過左錢過去,佢又話冇收到,又要罰企10分鐘等佢去搵其他人支援。限時90分鐘食嘢,一個鐘都喺度等緊,絕對冇下次。
服務員態度嚴重惡劣,
一罐可樂等半個鐘,
一條秋刀魚等一個鐘,
送過黎重仲要係生嘅。
服務員勁串嘴,講嘢又細聲,問佢講咩佢又唔耐煩。
兩個人總共食左736,唔計服務費
D牛肉都唔知擺左喺雪櫃幾耐,已經完全乾曬,食唔落口嗰種。
海鮮一樣,超腥,極度噁心,D肉爛嘅。
限時90分鐘食嘢,一個鐘都喺度等緊,絕對冇下次。

2023-05-13
  • 白飯最受歡迎,因為唔使等。
2023-04-17 460 瀏覽
服務態度差,無禮貌!當時場內只有1檯客,想加湯…搵勻全場都無,唯有麻煩店務員,佢當時一直喺度傾電話,同佢講需要加湯後,佢入廚房拎咗壺湯出嚟,一手拎湯一手拎電話,邊傾邊笑,行到埋檯加湯,仲繼續講,口水噴埋落D野食度!麻煩貴公司加強對員工嘅培訓,提升返服務質素,如果有需要請睇返CCTV,17/4 15:35
2023-03-21 620 瀏覽
我跟朋友非常感謝神石燒餐廳穿西裝的職員,由於客人未能準時離座,故我們的預約需要等待5分鐘,我並不介意,穿西裝的男生十分有禮也跟我們說抱歉,點餐也很有耐心教我們流程怎樣做,點餐後很快就能進餐,後來我們有食物未到,該店員也馬上跟進,我們一行三人,選擇了五百多元和牛放題的,由入座前到等待期間職員也十分有禮貌向我們解釋,另一想值得表揚的是,場地比起之前整潔好多,我曾經光顧時場地給我的感覺並不好,所以已經有一段時間沒有再光顧,沒想到現在除了服務比往時好外食物也有改變,我朋友今天生日非常感謝也十分驚喜,我們已經光顧過也不知道生日會有蛋糕送,及後知道是穿西裝的職員私人送,我跟朋友也非常感謝這位職員,真的太驚喜了,讓我朋友有個開心的生日,服務態度真的好,希望該服職員能保持服務水準,我也會介紹朋友到店進食,最後衷心祝福該店生意興隆,該員工及所有職員平安,謝謝

2023-03-20
生日
  • 放題
2023-03-13 508 瀏覽
中午到神石燒食假日中午定食, 到餐廳門口後,我跟門口穿西裝的男服務員說6 位, 跟著安排1張4人卡位加1張2人檯, 都唔緊要。 餐牌又無放低, 要出去問先有, order 後, 當餐逐一上檯, 又要起身比佢地落餐, 都唔緊要, 最慘唔該都無聲,仲問你地有幾多個餐㗎, 完全唔睇單。成日餐廳得3位服務員2男1女, 態度極差。 絕對唔會再去。
2023-01-26 932 瀏覽
這間店已經開咗一段時間,終於有機會嚟試吓,因為平日夜晚嘅關係人唔算多,不過座位就比較窄啲,張枱都唔夠放我哋嘅食物,不過職員都好好安排咗張凳,放我哋啲隨身手袋!我哋分別選楚一個牛、一個豬嘅石燒套餐,不過套餐入邊係唔包飲品嘅,要另外叫!而係啲前菜、湯、飯都係自助可以喺出面任攞~而去套餐嘅豬、牛我係地都係點咗普通嘅款式,但係味道都唔差,我覺得石燒咁嘅食法都唔錯,不過我記得聽到職員話係有限時嘅,如果想慢慢少就比較有難度啦😁
2022-11-20 984 瀏覽
尋日去食lunch既時候發現多左壽喜燒套餐,咁就一個壽喜燒一個石燒喇價錢方面都好抵,同埋飯、湯、沙律🥗係自助,店員服務態度好細心,會不時過黎留意湯夠唔夠同個石板夠唔夠熱

2022-11-02 869 瀏覽
完全嘔夠人手,由手機落單到等左大半個鐘都未上菜,出面羅宋湯又一早俾人飲晒但無refill, 問過職員話廚房得一個廚師煮餸。大佬,咁大間鋪入面坐左咁多食客得一個廚師,你一早講麻環境一篇煙霧瀰漫,無通風設備,成身都油煙味

環境一篇煙霧瀰漫,無通風設備,成身都油煙味
2022-11-02
2022-10-23 612 瀏覽
由落單到上第一度菜要37分鐘,中間有問過職員話跟單出菜,但隔離枱遲過我到都早10分鐘上菜,係咩玩法叫左個壽喜燒,牛係一條條咁切,啲湯仲要唔滾壽喜燒嘅牛肉已經叫安格斯西冷(第二貴),嚟得嗰8塊,食嗰陣仲硬過我條命叫左個小食燒雞皮,要用左52分鐘先到(一隻雞都劏到啦)環境完全係煙霧瀰漫,通風完全無我去過咁多間石燒肉店,未試過一間咁垃圾 餐廳
叫左個壽喜燒,牛係一條條咁切,啲湯仲要唔滾
叫左個小食燒雞皮,要用左52分鐘先到(一隻雞都劏到啦)
環境完全係煙霧瀰漫,通風完全無

我去過咁多間石燒肉店,未試過一間咁垃圾 餐廳
2022-10-22 465 瀏覽
好一般,舊石唔夠熱…叫咗個羊架燒咗成個鍾都未熟曬…肉既味道尚可唔算難食,泡菜牛肉湯唔知點做到無牛肉都算,泡菜都撈唔到😂印象中幾年前喺油麻地分店食好似無咁差…😂
印象中幾年前喺油麻地分店食好似無咁差…😂