🥢 至尊惹味套餐呢份套餐真係好豐富- 三文魚蜆肉味噌湯:好多料,蜆肉鮮味十足,加埋三文魚,簡單滿足。- 蟹籽粟米沙律:清新又開胃,蟹籽爽口。- 刺身三款:三文魚油脂豐富,帶子鮮甜滑口,甜蝦仲有濃郁嘅鮮味,絕對新鮮👍🏻- 香炸軟殼蟹:炸得香脆,唔會覺得油膩,蟹肉仲好嫩滑。- 蒜香牛油比目魚:魚肉嫩滑,牛油香氣四溢,配埋蒜香,真係一口接一口😋- 和風燒汁飯(可以揀咖喱汁)- 福岡濃厚朱古力蛋糕:甜品係完美句號,朱古力味濃厚得嚟唔會過甜,口感滑溜,食完滿足感爆棚。🥢 沖繩便當呢份便當都同樣豐富,啲配搭好有層次感:- 芝士豬扒:豬扒炸得外脆內嫩,加埋芝士溶溶,濃郁又惹味,必食之選。- 金菇肥牛卷:金菇脆嫩,肥牛肉香濃,配埋醬汁,入口即溶。- 刺身三款:同至尊套餐一樣新鮮,質素保持高水準,唔會令人失望。- 味附螺肉:螺肉爽口有嚼勁,調味適中。- 和風燒汁飯豬屋日本料理真係一間抵食又好味嘅餐廳,啲食材夠新鮮,分量又多,價錢好合理。無論係套餐定便當,都食得出餐廳嘅用心。個環境都幾舒服,服務員有禮貌又細心。成個用餐體驗好滿意,CP值爆燈!推介俾鍾意日料嘅朋友,下次再去一定會試埋其他餐牌!🎉
🥢 至尊惹味套餐
呢份套餐真係好豐富
- 蟹籽粟米沙律:清新又開胃,蟹籽爽口。
- 香炸軟殼蟹:炸得香脆,唔會覺得油膩,蟹肉仲好嫩滑。
- 和風燒汁飯(可以揀咖喱汁)

🥢 沖繩便當
呢份便當都同樣豐富,啲配搭好有層次感:
- 金菇肥牛卷:金菇脆嫩,肥牛肉香濃,配埋醬汁,入口即溶。
- 味附螺肉:螺肉爽口有嚼勁,調味適中。
- 和風燒汁飯

推介俾鍾意日料嘅朋友,下次再去一定會試埋其他餐牌!🎉