2018-06-09
油麻地A2一出 行幾分鐘就到 真係好方便呀♥️唔好諗住樓上鋪 冇咩人黎食 但其實好多人🤣 所以都會寫明入座1.5小時後要離座♥️午餐選擇好多 價錢亦唔算貴 野食黎到 更覺得好抵食😋叫左兩個set 一個紅湯 一個白湯😋佢地既杞子同龍眼 真係好清甜 唔係糖水既甜 我自己好中意♥️♥️個皮好薄 個醬汁似係食片皮鴨既牆 幾特別😗😗冬陰功海鮮湯河 好好味♥️ 唔會過鹹或者太辣 而且話明係海鮮 佢都好足料嫁 一個人食真係好快飽。。。🤣炸春捲♥️焗芝士蕃茄蝦飯 唔洗講 大大碟 但我地中意食佢哋嘅粉麵多啲😁炸雞翼 我未試過食炸雞翼食到好似薯片咁 好香好脆 但雞肉仍然係咁滑😍😍😍馬拉盞通菜味道偏淡 通菜唔會好老 岩我口味😁芒果黑糯米飯 如果芒果可以再甜啲就好啦😗😗而且佢哋嘅黑糯米飯比較特別 唔似出面咁係熱熱地 透心涼🤩🤩呢個價錢食午餐有咁多選擇 真係幾抵食㗎🍻😎
午餐選擇好多 價錢亦唔算貴 野食黎到 更覺得好抵食😋
叫左兩個set 一個紅湯 一個白湯😋