2025-04-11
話說朋友仔想帶埋佢個小朋友出嚟同我食飯,順便幫個細既放下電⚡️睇咗好耐,我地最後定點左擁有好多玩樂設施同遊玩空間既🔸炑八韓烤親子餐廳🔸,等我哋可以安心食飯吹水之餘,小朋友亦都唔會悶親💖遊戲室入面除左有車仔、煮飯仔、公仔,仲有埋波波池同瀡滑梯,小朋友玩到好興奮😁果然冇帶錯佢梨🫰🏻我哋大人就食左:⬇️⬇️🌟兔兔春日歡樂匯燒肉SET🌟$638內含🐮牛味香濃既極上牛肋肉、軟嫩多汁帶有果香味既梨汁牛扒🥩、鮮嫩juicy又夠滑既蜜糖雞腿肉🐔、醬香味美唔肥膩既秘制醬燒梅花肉🐷同肉味超濃既燒韓牛漢堡 ;樣樣有啲,種類好豐富❣️✨摩天輪小食✨$168摩天輪上面嘅小食油炸蜜糖年糕、薯條🍟、紫菜包飯、紫薯餅同雞蛋卷,款款都香口惹味,質素唔錯🤞🏻✨復活彩蛋小跑車✨$152呢個係叫俾小朋友食嘅兒童餐,小跑車嘅造型可愛趣緻,小朋友表示好鍾意❤️入面仲有蕃茄肉醬蝦意粉、鵪鶉蛋,粟米、火腿、雞蛋卷同西蘭花🥦,全部調味都唔會好重,感覺比較健康同啱小朋友食☺️✨復活小雞藍莓提子沙冰✨$38🛑炑八韓烤親子餐廳📍荃灣青山公路荃灣段398號愉景新城1樓1009A&B號舖 #炑八韓烤親子餐廳 #韓烤親子餐廳 #香港親子餐廳 #親子餐廳 #韓
我哋大人就食左:⬇️⬇️
🌟兔兔春日歡樂匯燒肉SET🌟$638
✨摩天輪小食✨$168
✨復活彩蛋小跑車✨$152
✨復活小雞藍莓提子沙冰✨$38
🛑炑八韓烤親子餐廳
📍荃灣青山公路荃灣段398號愉景新城1樓1009A&B號舖
#炑八韓烤親子餐廳 #韓烤親子餐廳 #香港親子餐廳 #親子餐廳 #韓系童心空間 #韓屋 #親子韓服 #親子假日好去處 #親子好去處 #小朋友放電之選 #邊食邊玩 #KoreanBBQ #meokbangkidzone #免費工作坊 #波波池