2021-12-21 786 瀏覽
其實我不嬲都係一個外貌協會嘅人,我食嘢唔係好挑剔,不過就真係好睇環境。如果嗰度地下係濕粒粒,又或者好似溜冰咁,我真係真係萬分不願意,總之就係唔可以太污糟啦。 榮安地下感覺唔係好污糟,只係舊。我食過幾次都覺得水準ok可以,不過我唔係一個好車仔麵嘅人,今日都係又陪我嗰個好朋友嚟食佢最鍾意嘅舊舖feel 。 但,今日真係好唔掂。 我嗌咗個油麵、蝦卷、魚蛋、豬皮、生根($30),價錢梗係取勝啦,份量好多。可惜唔掂嘅就係嗰啲豬皮,上面全部黐住一條條黑黑嘅豬毛,睇見已經好唔想食ಠ_ಠ 山根又唔熱,條蝦卷嘅質地係好腍好粉,一啲都唔好食。 我個friend就叫咗豬腸、豬紅、魚蛋、豬皮、粗麵($34),唔記得有冇數漏😆不過,其實都係我朋友講俾我聽啲豬皮有好多毛我先至會發現,因為平時嘅我真係完全唔會咁細心留意到呢啲嘢。 我諗,我應該唔會再俾機會佢哋。

但,今日真係好唔掂。

我諗,我應該唔會再俾機會佢哋。