餐廳: FINDS
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-03-25 83 瀏覽
一次過可以嘆下午茶🫖+ 打靚卡+玩調酒🍹+帶埋睡眠噴霧返屋企💗絕對係同姊妹們嘅最佳聚會提案☺️🟠FINDS X CHU Aromatherapy 「夢境森林」下午茶💤最近帝樂文娜公館🫖跟台灣芳療品牌 CHU Aromatherapy 聯乘👉🏻「夢境森林」下午茶~地點喺酒店一樓嘅北歐餐廳 FINDS,環境優雅仲有歐洲小木屋feel 💗啱晒同姊妹們傾偈打卡。下午茶餐點同埋3款微醺幸福限定特飲🍸都以CHU Aromatherapy微醺睡眠噴霧系列為靈感🫶🏻將療癒系成份入饌,包括佛手柑、橙花、蜂蜜、椰子、薰衣草、洋甘菊等。整體味道都好好💗 賣相靚~🫖鹹點北海麵包蟹鉗丶帶子青瓜他他配佛手柑汁丶慢煮蜜汁八爪魚丶龍蝦煙三文魚可樂餅🫖甜點漂浮之島丶天使蛋糕卷丶椰林飄香意式奶凍丶橙花香橘朱古力蛋糕丶新鮮焗製英式綠茶鬆餅我就特別鍾意椰林飄香意式奶凍💗 靈感來自CHU乳香薰衣草蘭姆酒睡眠噴霧,採用椰子蘭姆酒入饌👍🏼滑嘟嘟椰香味濃。而漂浮之島夠晒有特色!輕盈嘅蛋白脆餅躺平喺薰衣草雲呢拿醬上面,造型似足軟綿綿嘅枕頭💤滑溜輕盈雲朵feel ⛅️香濃雲呢拿香滲出少許薰衣草清香~🍸 微醺幸福限定特飲下午茶除咗有啡或茶🫖仲

🫖鹹點

🫖甜點

🍸 微醺幸福限定特飲

下午茶除咗有啡或茶🫖仲可以加購3款特調限定雞尾酒🍸 (可選有酒精/無酒精)我就揀咗[Lullaby搖籃曲]💗用椰子蘭姆酒、薰衣草糖漿、蝶豆花茶、青檸汁來調配,以小鳥酒杯來盛著:色澤呈蝶豆花紫,入口充滿甜香。

🟠 CHU Aromatherapy 雪松森林伏特加睡眠噴霧

享用完多款精美鹹甜點,每位客人都會送返禮品卡 🎉憑卡到門店可獲CHU Aromatherapy 雪松森林伏特加睡眠噴霧50ml (原價$298)💗同時有購物八折優惠呀。