2018-12-05
<長沙灣都有好味餃子🥟>😃 好味既餃子唔係太多地方有 有都唔會係連鎖店或者一 d大鋪 😂 甘啱經過長沙灣做野 見到呢間環境唔大但燈火通明既甜記餃子 座位唔多 有長枱 對牆枱等 食物主要係各種湯餃 煎餃 🥟仲有唔同小食同飲品 價錢唔貴 味道唔錯😃🍴隻拼湯餃10 隻42 蚊🥟點左椰菜冬菇雲耳豬肉餃 🐷 餃皮厚度適中 入面落足料 冬菇爽口 椰菜夠鮮甜 豬肉入味 勁正 😍京葱羊肉餃🐑 一咬落去京葱味好香🌿 羊肉 juicy酥味剛好 又有口感 好味 再加上清底係 蕃茄薯仔魚湯 🍅🥔 魚味夠香 飲得出好多蕃茄薯仔溶哂落去湯入味 落足料 邊食再點埋佢既秘製辣菜莆仲正😍🍴麻辣鴨腎🌶 24 蚊好多腎落足料 而且切得好厚切 但唔會太靭 口感好爽 凍食😃 上面題麻辣醬好有口感 辣得黎香麻 勁惹味 好正😍🌶🍴洛神花茶 8 蚊🌸唔會太甜洛神花味夠香 正Score 平均分 <7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻
<長沙灣都有好味餃子🥟>😃
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#甜記餃子
長沙灣昌華街23 號 富華廣場 19 號地鋪
~~~~~~~~~~~~
🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 請做多一個步驟
[like] 左 👉🏻<追蹤中/Following> 👉🏻<搶先看/See First>
多謝大家支持!🤓🤓
Openrice 🍚: 花太郎
任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓