2021-11-06 143 瀏覽
冇得去泰國 真係好掛住芒果糯米飯及馬莎廚!  九龍城泰國菜係好食, 但問題冇得book位, 人多好難咁樣等法, 好彩尖沙咀呢間泰菜有得book,不過book咗都係要等,可能星期六啦,最終等了大約半小時入座先來一杯西瓜沙冰, 好有誠意有塊西瓜同有把遮仔,感覺都泰泰地馬拉盞通菜 炒得都幾惹味 唔算好油泰式乾炒河 (雞肉)ok呀!有鑊氣 唔錯唔錯 菠蘿炒飯啲飯炒得算乾身 加啲肉鬆 菠蘿粒都算新鮮 呢個好好味 船麵喜出望外 最好食係呢個! 湯同麵都好泰呀! 泰式炒雜菜少少辣辣地 真係唔知點解會系辣 串燒兩碟遲咗好多先嚟 肉係好食的 但最大問題係凍冰冰 唔熱點會好食? 真係大打折扣!芒果糯米飯 $68芒果都幾甜 糯米飯暖粒粒 連埋椰漿very骨! 飯後餐廳送每位一條 " 泰式雪條 " 當晚有咖啡味同阿華田味  我哋是阿華田味 都幾唔錯!整體都可以, 係限時90分鐘太急,座位亦比較迫, 但都值得一試
冇得去泰國 真係好掛住芒果糯米飯及馬莎廚!

馬拉盞通菜
炒得都幾惹味 唔算好油

泰式乾炒河 (雞肉)
ok呀!有鑊氣 唔錯唔錯

菠蘿炒飯
啲飯炒得算乾身 加啲肉鬆 菠蘿粒都算新鮮 呢個好好味

船麵
喜出望外 最好食係呢個! 湯同麵都好泰呀!

泰式炒雜菜
少少辣辣地 真係唔知點解會系辣

串燒兩碟

芒果糯米飯 $68
芒果都幾甜 糯米飯暖粒粒 連埋椰漿very骨!

飯後餐廳送每位一條 " 泰式雪條 "

當晚有咖啡味同阿華田味  我哋是阿華田味 都幾唔錯!

2021-10-23
20 分鐘 (堂食)