2015-10-05
用APP攞飛唔洗係門口等, 都真係唔錯~ 其實係台灣都有好多餐廳可以用APP攞枱訂位。坐低點菜,都幾多選擇,有時食得小巴黎多,都想食第二間。終於搵到2nd choice。點咗個椰菜苗,不過都幾硬,同埋無乜馬拉箋味....哩個係火車頭,好多料,又夠大碗,好食好食芒果龍利柳米紙卷-個魚仲係脆0既,芒果唔會酸,個生菜食咗無肚痛 good good。其實佢既米紙卷款式好多,下次試吓其他款先~厨師推介的豬扒檬-個豬扒有D扯唔開,不過又唔算好硬,僅及格。落霞(百香果+蘆薈),有D特飲好吖,起碼唔係淨係啡/檸茶之類。哩個都OK咖啡唔錯, 值得一試Menu我見到佢地仲有BB櫈(好靚架),如果有BB,帶佢黎哩度食就唔洗怕啦~不過唯一希望佢地改善服務態度﹕(1) 我見到佢找錢比人放係枱邊就算,點知D錢跌晒落地。佢停咗幾秒過咗黎執,不過個客己經黑晒面(2) 有人唔知要攞飛就自己入咗去坐,佢地係咁話: "哩邊攞飛", D客有D聽到咁走咗(3) (純個人分享) 佢同我講椰菜苗會硬身D, 我第一秒有少少GET唔到佢意思。或者佢可以咁講﹕ "椰菜苗會硬身少少,如果想食軟身D 0既菜,可以食XXX"。做多點點就係服務
點咗個椰菜苗,不過都幾硬,同埋無乜馬拉箋味....
不過唯一希望佢地改善服務態度﹕
(3) (純個人分享) 佢同我講椰菜苗會硬身D, 我第一秒有少少GET唔到佢意思。或者佢可以咁講﹕ "椰菜苗會硬身少少,如果想食軟身D 0既菜,可以食XXX"。做多點點就係服務業0既最大意義啦~~