夜媽媽想喺荃灣食一啲高級有質素嘅嘢食一啲都唔容易 而今次咁啱俾我搵到呢間係正街市對面 你話仲係唔係沙漠中的一點綠洲呀😋😋喺街市附近度搵到嘅餐廳 其實都係抱住試下嘅心態 冇乜太大期望 點知一上到去先讚佢哋嘅服務員好有禮貌 而且入到去見到空間同位置都坐得好舒服 唔會覺得好迫😍 同埋冇諗過食九點幾十點鐘嚟食飯都可以有咁好嘅體驗 真係要畀個like佢哋♥️人氣甲羅燒 喺每張枱上都有個爐 所以係可以睇到啲服務員一路幫你燒 一路聞住香味真係食得舒適 睇得出色😋😋燒緊嘅時候 我哋嘅蟹籽沙律亦都嚟咗♥️蟹子份量絕對唔手軟 撈勻之後每條青瓜絲都沾滿咗脆卜卜嘅蟹子 青瓜夠爽 沙律醬唔會過多 食落十十聲😋😋而呢個海鮮炒飯 一嚟到標曬煙 好夠鑊氣材料豐富有 三文魚 蝦等等 正!燒好咗啦終於 右邊個兩塊包 佢會幫你輕輕燒一燒 等佢外脆內軟 撈暈左整落去個麵包好好味 好鮮甜 好香蟹味 必食😋而加州卷 軟殼蟹卷 亦都係份量非常之多價錢公道 特別係個軟殼蟹 食起上嚟仲有啲微暖 飯粒 粒粒分明 正😁😁明太子飯團成個拳頭咁大😝呢兩隻海老不得了 三分二個手掌咁大隻唔好睇小佢個size 而且店員佢哋燒得非常之好 唔會過鞋 非常之

真係食得舒適 睇得出色😋😋

燒緊嘅時候 我哋嘅蟹籽沙律亦都嚟咗♥️

而呢個海鮮炒飯 一嚟到標曬煙 好夠鑊氣
材料豐富有 三文魚 蝦等等 正!

好好味 好鮮甜 好香蟹味
必食😋

而加州卷 軟殼蟹卷 亦都係份量非常之多

明太子飯團成個拳頭咁大😝

呢兩隻海老不得了 三分二個手掌咁大隻
唔好睇小佢個size 而且店員佢哋燒得非常之好 唔會過鞋 非常之嫩滑 好香蝦咪 食落啖啖肉👍

另外再叫埋呢個海鮮拼盤

非常之貼心嘅係服務員真係會逐隻逐隻幫你慢慢燒 睇住個溫度 火候 同埋生熟嘅程度
務求令你食到最好味嘅海鮮 呢個真係值得欣賞 ♥️♥️

講真夜媽媽有咁嘅服務同咁新鮮嘅食物真係唔係到到都搵到㗎🤷‍♀️

食完之後 店員會為您送上由佢哋喺日本運送過嚟嘅 靜岡蜜瓜 仲要係啲咁熱辣辣嘅天氣 雪凍咗先畀你食 夠曬甜 非常涼浸浸呀

仲要幫你砌埋咁你唔使食到好污糟 非常之貼心♥️

整體嚟講 呢間係絕對有誠意嘅日式餐廳 而且佢哋嘅燒物 我個人都非常之推介 因為佢哋嘅食材真係好新鮮 用燒嘅方法去食 係最完美 而且價錢亦相當經濟😁😁

就算你係夜晚嚟定係再夜d黎(開到凌晨12點嫁)你依然會享受到有質素嘅服務同埋食物😍😍