Bookmark咗好耐,經常有個迷思覺得呢啲小店食扒未必好得,但嗰晚要去中環搵朋友,就book定枱試下。之前見到日頭嘅相,鋪面都比較光猛,但嗰晚去到,有啲燈光明顯調暗,營造返扒房嘅氣氛。當晚都座無虛席,有客人嘗試walk in都被告知無位。餐廳夜晚只有一個Menu ,只係得扒可以選擇。🥗前菜係一個凱撒沙律,味道、食材正常,有一樣比較特別嘅係兩個人share一碟沙律嘅。🅰️ Aussie Premium Angus Rib Eye 💰298/p.p🅱️ Aussie M6 Wagyu Striploin Rib Eye 💰398/p.p扒嘅供應只有呢兩款,兩款都試吓啦😋點知肉眼口感實在太硬😣和牛油脂同肉味好平衝,比較好。但最驚喜嘅係配菜!除咗有仼添嘅炸薯條之外,個烤南瓜係我食過最好食㗎🥹超甜又淋,好食!🥤餐飲要咗可樂,好似加$12。最後店員話因為出餐慢咗送咗個牛角包窩夫比我地,雖然我地兩個都唔覺得好慢😂但都接受左佢嘅好意🤣🤣上面加咗砂糖去夾,令口感同味道都多一層次👍🏻

🥤餐飲要咗可樂,好似加$12。