2019-10-20 752 瀏覽
今日放左工同埋朋友仔去左中環行街之後,就去左搵野食啦! 因為實在行左好耐,去到九點幾先去搵食。大部份既鋪頭都已經close左突然醒起中環電梯下面有棟商業大廈好多野食,之前食既一間台灣野唔錯,所以趁個邊人唔系多就去左先。當晚實在太多人啦,我地三個人都等左15分鐘左右,因為九點九截單,我地都系九點八先入到去,真系好好彩啊! 如果以中環價錢,60幾蚊其實唔算過份啦! 其實呢度既份量都唔算細,唔知系咪自己晚飯節制左,所以都覺得幾飽。雞排做到好滑身,而且都好入味,而個肉燥飯都唔會系全肥肉,真心系肥瘦適中,食落去都唔會咁有罪惡感! 我地仲叫個小食鹽酥雞,唔記得影相。因為份量比較少,所以有少少失望,但系好彩都系好食既。如果大家下次都想系中環食台灣,黎呢度試下啦!

如果大家下次都想系中環食台灣,黎呢度試下啦!
2019-10-14