一圍十四個人。訂左A餐。湯真係好足料,每人都至少食左一舊花膠,當然唔係靚花膠,係好爽嗰種,不過味精都好勁仲好咸,其實我淨係飲到味精味。上湯大花竹伊面底。又係好咸好重味精。蝦都算大但係梅梅地。竹籠蟹蓋糯米飯,好多蟹羔呀!不過好似蒸過龍乾真真,糯米飯好多,好咸。玉環瑤柱甫,幾好,比較清淡的餸。京蔥鮮鮑魚角,鮑魚仔好細粒好cute,賣相好似欠左幾滴老抽但食落幾好味。蟹粉扒菜苗,朋友們覺得好腥。我冇夾到好多蟹粉我覺得ok。清蒸龍躉斑 。好食。正,滑!海皇脆米炒飯 有蝦粒 菜粒 蛋 同 飯焦,每一啖又入到好脆,覺得脆米比例應該少d ,朋友們話食到個口好攰。野生菇炆米,超級超級多油,菇睇落有走油,味道係ok 嘅,不過勁多老抽同油喺碟底。原來壽包都可以咁難食。皮好厚好硬。餡極少。重點:依度d 阿姐態度勁差。因為有人唔食得海鮮叫個咸蛋蒸肉餅。叫佢個肉餅可以即刻上,唔使等個餐食完先上,佢一副串樣話落左單就蒸架啦喎。等左足足一粒鐘。叫佢追下,佢態度勁衰問都唔問就話蒸緊。結果來左咸魚蒸肉餅。我要咸蛋呀亞姐!!!位位$242,份量大,海鮮全餐,但係多油多鹽多味精再加侍應態度差的晚餐,我唔會再去囉。
一圍十四個人。訂左A餐。
上湯大花竹伊面底。又係好咸好重味精。蝦都算大但係梅梅地。

玉環瑤柱甫,幾好,比較清淡的餸。
蟹粉扒菜苗,朋友們覺得好腥。我冇夾到好多蟹粉我覺得ok。

清蒸龍躉斑 。好食。正,滑!
原來壽包都可以咁難食。皮好厚好硬。餡極少。