2022-11-03 113 瀏覽
而家啲燒肉店放題愈來愈興走啲高級路線,集中想比啲高級靚牛你地食,務求精選每款食品。眼看呢間日式燒肉店越開越多分店,我哋今晚就疊埋心水試新嘢🙊座位好寬敞,主要走卡位路線,全部都坐得舒舒服服,張枱好大張。先介紹嘢飲,除咗一般罐裝野飲,佢主打一啲新鮮水果茶,例如奇異果茶,西瓜紅莓茶,美人果茶等等,款式特別有帶健康之感。 另外亦有沙律區,一般新鮮蔬果都有齊,亦都有幾款醬汁俾你選擇。甜品亦都有爆谷雪條,軟雪糕等等。Course D : 日本產黑毛和牛放題 $888 - 我哋揀呢一個set係因為佢有好多款唔同嘅牛,我哋想試哂去😌:🐮 夏多布里昂和牛: 店員話係稀有的一種,呢款和牛帶有適量細細的油花,肉質一入口即溶,牛味濃厚,點上牛油黑椒燒肉汁再燒兩下就食得了😊🐮和肉4天梯:有和牛牛肋條,和肉三角腹肉,和牛牛肋肉,和肉里脊肉。🐮 和牛西冷寶箱:和牛西冷扒,用寶箱盛載住,和牛西冷燒至五至六成熟最好。🐮 舟.盛合: 呢個有齊哂精選和牛、雞肉、豚肉、時令海鮮,一端上桌就覺得好豐盛。🐮 極上花盛合: 有和牛牛肋肉,和牛里脊肉,里脊肉,牛外橫隔膜、豚肋肉、牛舌、蔬菜。當中肉類砌成一朵花花咁,牛肉鮮肉、淡肉色都

Course D : 日本產黑毛和牛放題 $888 -

🐮 極上花盛合: 有和牛牛肋肉,和牛里脊肉,里脊肉,牛外橫隔膜、豚肋肉、牛舌、蔬菜。當中肉類砌成一朵花花咁,牛肉鮮肉、淡肉色都有,成盒鮮花盒咁幾有心思。

🐮 小食及主食類:多款炸物,小食,湯,粉麵都有,當中黑松露薯條好好味,另外我哋仲叫左海帶湯,另外冷盤小食,例如中華沙律嗰啲都有。