2020-04-04 323 瀏覽
虹橋一向出名多嘢食🤪🤪最愛打邊爐食雞煲😋😋已經好久沒有外出用膳😅見到佢哋有外賣送到屋企嘅餐就嚟試試啦店員非常之有人有帶齊口罩,而且冷同熱分開兩個盒,送到屋企👍👍嘩😱😱真係好多嘢食!!而且份量超多,真係出乎意料之外👍👍湯底選擇了卜卜蜆雞煲,因為蜆係時令呀,所以非常之鮮甜😬😬佢嘅湯底醬汁很多,而且唔會太鹹,係我嘅口味😋😋家人都非常喜歡💕配料方面真係超級多嘢,頂級雪花,肥牛高質牛味濃郁,而且入口即溶,雪花分佈很均勻,正🤪🤪西班牙黑毛豬肉一份,唔會畀牛差,非常之濃郁嘅香味,廣島蠔6大隻,街市買都要六七十蚊啦!非常之大😍😍而且蠔味非常濃郁手打墨魚滑,彈牙有鮮味!餛飩韮菜餃好大隻蝦,自家製,仲有其他雜丸什菜什瓜,炸魚皮一大包非常之衛生,仲有響鈴,大盒!驚你唔夠飽仲有薯粉凍稻庭烏冬天飲品都跟埋,真係食完拍拍籮柚就搞掂啦🤣🤣🤣話就話三至五人餐,我哋六七個人食都食唔曬,哈哈😄真係超值屯門區嚟講真係非常之推薦👍👍

嘩😱😱真係好多嘢食!!而且份量超多,真係出乎意料之外👍👍

卜卜蜆雞煲

真係超值屯門區嚟講真係非常之推薦👍👍