2023-05-14
📍稻田食堂(葵芳)葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖之前食過一次,覺得好抵食,就買外賣俾屋企人食😆😆😆😆大大份又好食,佢啲便當🍱好正一盒有幾款食物💗💗💗👉 特選海鮮套餐有齊三文魚蜆肉味噌湯,蟹籽栗米沙律+刺身3款,香炸軟殼蟹1件,照燒原隻魷魚筒1件,咖哩飯,精選甜品蛋卷1件💰138😋😋😋😋.3/5外賣一樣咁豐盛🤭🤭🤭個湯超足料超豐富,入面 勁多蜆肉同埋三文魚🤭🤭🤭青瓜沙律充滿蟹籽,滿足!刺身三品,有齊三文魚2件,北寄貝2件,有頭甜蝦1件💗💗💗炸軟殼蟹,拎到返屋企一樣脆卜卜。燒魷魚,喺呢個餐既靈魂,大大隻,勁彈牙!仲有大碗咖哩飯,咖哩有小小辣甜甜地,其實個餐係夠2個人食!一定飽仲有件香蕉小蛋捲,真係好抵食!👉 和歌山便當(附蟹籽栗米沙律)咖哩飯💰66😋😋😋😋.3/5入面有汁煮豬軟骨,啲豬軟骨炆得好淋,連啲骨都可以食埋好重骨膠原😋😋😋燒靖魚非常大條,好juicy,另外仲有加配檸檬 🍋好清新。便當仲有味付螺肉、咖哩飯,同埋附蟹籽栗米沙律🥗回頭:YESYES,食物樣樣都超大份,真係抵食!外賣絕不馬虎!!!@對會再回頭🥰#kermit食在葵芳
葵芳仁芳街2-14號美豐大廈地下6號舖
👉 特選海鮮套餐
💰138
😋😋😋😋.3/5
青瓜沙律充滿蟹籽,滿足!
刺身三品,有齊三文魚2件,北寄貝2件,有頭甜蝦1件💗💗💗
炸軟殼蟹,拎到返屋企一樣脆卜卜。
燒魷魚,喺呢個餐既靈魂,大大隻,勁彈牙!
仲有件香蕉小蛋捲,真係好抵食!
👉 和歌山便當(附蟹籽栗米沙律)咖哩飯
💰66