2021-09-26
食甜品幾時都最開心😚食日本甜點就更加開心✌名古屋名物pancake Pancake House Hoihoi🥞一嚐幸福滋味😍😋·🌈彩虹刨冰 HKD$68夏期限定😍 同日本分店同步推出 ! 七彩繽紛既刨冰好有夏日感覺🌞 涼浸浸好梳乎😚七彩糖漿由日本直送🇯🇵 七種糖汁口味各具特色,包括 🍋檸檬、🍍菠蘿、🍇提子、🍈蜜瓜、🍓草莓蜂蜜、芒果、汽水味,超級吸睛😻😽 難怪有【Happy Food】既美譽!刨冰口感綿密幼細,味道香甜唔會藥水味。彩虹刨冰係荃灣分店限定 !另外仲有🍵抹茶忌簾、🍓草莓Tiramisu口味~·🥞夏威夷班戟漢堡配芝士 HKD$108個人一向偏好咸味班戟🤤 使用夏威夷班戟代替麵包外皮更加特別👍班戟口感雖少了一份空氣感,但勝在軟綿扎實,好有咬口。而自家製手打牛肩肉漢堡睇見已心心眼😍 芝士溶化喺牛肉表面🤩手打漢堡肉係真牛肉口感,嫩香有肉味,比平常吃到的漢堡更勝一籌呢~·🍓草莓沙冰 HKD$48顏色粉粉嫩嫩少女心💕 沙冰裡夾雜草莓粒粒,酸甜味令甜度更平衡。·🍹熱情果冰茶 HKD$36順喉清新,酸酸甜甜,夏日消暑之選🏖
食日本甜點就更加開心✌
一嚐幸福滋味😍😋
🌈彩虹刨冰 HKD$68
刨冰口感綿密幼細,味道香甜唔會藥水味。
彩虹刨冰係荃灣分店限定 !
另外仲有🍵抹茶忌簾、🍓草莓Tiramisu口味~
🥞夏威夷班戟漢堡配芝士 HKD$108
班戟口感雖少了一份空氣感,但勝在軟綿扎實,好有咬口。
而自家製手打牛肩肉漢堡睇見已心心眼😍 芝士溶化喺牛肉表面🤩
🍓草莓沙冰 HKD$48
🍹熱情果冰茶 HKD$36
順喉清新,酸酸甜甜,夏日消暑之選🏖