餐廳: 花斑茶社 (樂道)
資訊:

2020-06-20 359 瀏覽
唔知幾耐無飲Starbucks,但熱起上黎都想搵間手調野飲解下渴。小妹鍾情花斑茶社,成日番工都會撩下d同事一齊叫外賣。有時Lunch食沙律,但又覺得太寡,就會突登行去樂道買杯過下口癮,肥妹就係咁練成架啦!1)白桃烏龍茶加寒天 $29本身白桃都偏甜,唔想甜到漏,可選擇叫微糖。哩到係用鮮桃整,所以會飲到絲絲桃肉!烏龍茶既清新濃香味同白桃簡直係絕配,加上超有口感既寒天(蒟蒻製成既晶球),係我既消暑必選! 仲有openrice 外賣自取有時都有著數,試過飲野平一半價錢,又或者張單減$30

1)白桃烏龍茶加寒天 $29
本身白桃都偏甜,唔想甜到漏,可選擇叫微糖。
哩到係用鮮桃整,所以會飲到絲絲桃肉!

外賣自取
  • 白桃烏龍