2021-06-04 61 瀏覽
日本野,簡直係劣食 。和牛壽喜燒👎🏻首先講咗食物方面,個壽喜燒都等咗好耐先滾,個火都算細,然後啲湯好多,多到係你要攞個碗,不咗一碗出嚟,如果唔係就會瀉。不過湯底都OK,全部都每款兩粒咁。重點講啲牛,超級un,好難咬開,懷疑佢個切法錯咗。精粹冇咗,完全食唔落🤮因為真係好難食!仲話和牛?唐揚炸雞定食😔一上枱,哇啲炸雞咁黑嘅?我第一次見炸到咁嘅色,食落去乾爭爭,冇咩味....啲飯都唔係日本米,偏乾身。環境望落去乾淨,但攞嚟不壽喜燒嘅大匙羹係有啲好難洗嘅污跡,但我用指甲一整就甩,我覺得疫情呢個時候,餐廳呢啲嘢要做好囉😖可能攞熱水浸下佢再洗,一定得啦...最後係有漏單嘅情況,同佢講返係冇落到嘅,不過唔緊要,因為唔想再中伏。
日本野,簡直係劣食 。

和牛壽喜燒👎🏻

唐揚炸雞定食😔
啲飯都唔係日本米,偏乾身。