螢火

Hotaru
就係呢個清酒祭勁吸引我啊😍全日指定清酒可以免費任飲🧡午市90分鐘,晚上就120分鐘,岩哂啲鍾意飲清酒既人啊😎-🌟午市壽司定食 $328🎈沙律🎈茶碗蒸🎈北海道帶子壽司🎈真鯛魚壽司🎈深海池魚壽司🎈銀鱈魚壽司🎈北寄貝壽司🎈甜蝦壽司🎈金目鯛配海膽壽司🎈大拖羅壽司🎈鯖魚壽司🎈海膽壽司🎈魚湯烏冬🎈開心果味雪糕 茶碗蒸真係望落都覺得矜貴喔🤭面頭有三文魚籽、蟹肉及魚子醬,食落蛋味香濃滑溜。沙律酸酸溜溜般特別開胃!北海道帶子壽司好新鮮,入口軟稔鮮甜!銀鱈魚壽司配上松露醬好有驚喜💫因為輕輕燒過銀鱈魚🐟,令油脂味更香,好好味🤤北寄貝壽司食落爽口彈牙,帶有淡淡的檸檬香味。金目鯛配海膽壽司,海膽夠哂鮮甜😋大拖羅壽司真係super good!入口即融😚最後廚師用上海膽壽司作好好既收結,好creamy,唔夠候想食多幾舊啊🤪-🔸螢火📍尖沙咀加連威老道96號希爾頓大廈LG樓1號舖
🌟午市壽司定食 $328
🎈沙律