最近去咗一間墨西哥餐廳💃🏼 環境真係好chill。入到去,啲音樂聲同埋人聲就已經令我感受到一種放鬆嘅氣氛😎 啲裝修亦都好有墨西哥風情,令到整個環境好有活力。佢哋嘅服務速度亦都比我想像中快,啲酒同食物都好快就送上嚟。 Buffalo chicken nachos🐔美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)啲nachos好脆口,入面仲有啲雞肉絲,同埋可以自己選擇點咩醬汁,有guacamole同埋sour cream👍🏻 令口感好豐富,而且啲份量亦都好足夠,大碗到真係可以成班人一路飲嘢,一路chill 住食😍Beef steak 🐮美味指數:👅👅👅👅 (4/5)佢哋嘅牛扒好大一塊,厚厚咁一片,煎完嘅肉汁都冇流失,肉質好嫩滑,一切嚟講就係非常juicy。細細一聞,就可以聞到啲牛肉嘅香味,鹽同胡椒嘅味道啱啱好,唔會過咗頭。薯條都好脆身,恰到好處😆Chicken Verde Burrito🐔美味指數:👅👅👅👅 (4/5)Burrito好大個,入面有啲米飯、酸瓜同埋啲雞肉,仲有佢哋自家制嘅醬汁‼️ 佢哋嘅醬汁係酸酸辣辣嘅,同啲雞肉嘅味道好搭,啲味道都好平衡。 如果你怕汁滴落嘅話,可能要小心啲食啦🤭Spin

Buffalo chicken nachos🐔
美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)

Beef steak 🐮
美味指數:👅👅👅👅 (4/5)

Chicken Verde Burrito🐔
美味指數:👅👅👅👅 (4/5)

Spinach, Nopales, Cheese Quesadilla🫔
美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)
Quesadilla入面有啲菠菜、仙人掌同埋芝士,啲口感好脆身,啲味道好豐富。啲菠菜同埋仙人掌嘅味道好清新,同埋啲芝士味道好濃郁,令到啲Quesadilla好香好好食。🧀