2020-11-23 893 瀏覽
之前睇埔Grp好多人介紹呢間 尤其有個2人餐抵食兼好味所以🐷等緊夾啱時候同🐮嚟食!二人餐分別係揀2款前菜、2款主食 (意粉/Pizza/漢堡包)同跟2杯餐飲!-前菜我哋揀左焗芝士白汁西蘭花🥦份量幾多 忌廉汁似用金寶忌廉湯既味道 而且芝士味重!另外就揀薯條 薯條即叫即炸熱辣辣同好脆口👍🏻同上個Post比呢啲先真係🍟嚟 上個炸蕃薯條口感似烚既 淋PatPat🤣-主食揀咗夏威夷風情薄餅 Pizza係薄批底焗得好脆👌🏻配埋千島醬好少機會出現唔好食🤣-之後重點推介➡️海鮮墨汁意粉👍🏻墨魚都俾唔少 不過有啲Overcook 另外仲有啲🍄類係入面!墨汁🦑加咗忌廉去煮 再加少少蒜味 望落色澤好令同好深色!食落口層次豐富 加上墨汁掛到意粉 今餐覺得呢款😋-不過有啲街坊話呢間啲水準時好時壞!睇嚟我哋今次係好彩既😂當日早去食又少人 坐得舒服啲 因為間店地方唔大!
之前睇埔Grp好多人介紹呢間 尤其有個2人餐抵食兼好味
所以🐷等緊夾啱時候同🐮嚟食!
2020-11-06