2010-01-13
約個frd 去食lunch,去到覺得環境ok, 不過水都無杯..個frd 叫左冬陰公泡飯, 超大碗,味道一般但偏辣..我叫的是青咖哩牛炒飯, 見咁大碟一定食唔哂,叫佢俾個飯盒裝左一盒(加一蚊),仲有半碟剩,真係好大碟..., (如果成班人一齊食都可以叫幾個share,再加d 小食)但一食d牛,就覺得酸酸地,食多2塊,都係酸,叫個frd試左塊,佢話超酸...叫佢換過,轉雞;佢就去左叫廚房換過,點知佢行番過黎話幫我轉左做雞絲炒飯了,仲要講明唔辣...算...廢事攪咁多野...點知等左成半個鐘,先至有,但居然係一個飯盒...12:50去到,轉完個飯結果係1:40pm,餓到死左,結果係一個連茶餐廳質素都不如既雞絲炒飯同佢講我係要碟飯,唔係用盒上law,分量少左一半,仲要等左勁耐,仲要俾埋個"盒"錢,39蚊=一杯檸樂+一個飯盒+一細碗糖水 (一d都唔覺得自己食緊泰國野)真係唔會有下次
去到覺得環境ok, 不過水都無杯..
個frd 叫左冬陰公泡飯, 超大碗,味道一般但偏辣..
真係唔會有下次