2017-06-26 2944 瀏覽
垃圾職員早幾日訂了位仲預留左冬瓜盅同焗西米布甸6月25晚大約6點20分點菜,紅衫職員A叫了炸子雞、柚皮、咕嚕肉、蝦多士、炒鮮奶、小炒王,同紅衫職員A講我地仲留左個冬瓜盅。之後發現佢將咕嚕肉寫左生炒骨,琳住算緊要無乜所謂當轉下口味,好快冬瓜盅就到左,好味入面又有好多材料以為今晚有開心的晚餐冬瓜盅吃完開始期待之後的食物,坐了約20分鐘隔離枱比我們遲到都開始吃了,有一個職員覺得有奇怪看了我們的點菜單原來紅衫職員A根本沒有把點菜單拿去經收銀枱送入廚房,聽到個職員同紅衫職員A講:"你吾拿過去人地未無野食lo",當時我心想吾係ma。大約7點有個高級職員過尼同我地講:"柚皮賣晒"我們成枱開始嬲,我們6點幾開始點菜,原來一直白坐,7點入單當然無晒,一句對吾住都平息吾我們的憤惱,紅衫職員A站在後面沒有出聲,只有冬瓜盅一直沒有菜到過。之後琳住應該好快有得食,結果7點15分都沒有菜到過,拿著點菜單去收銀枱理論,之後個高級職員過尼同我們講吾好意思已經叫廚房即刻煮,平時不會粗口鬧人的我都爆發了。直到接近7點半終於有菜到一次過到齊但係全部都好油
垃圾職員

早幾日訂了位仲預留左冬瓜盅同焗西米布甸