2008-08-14
2008-08-13試食巡迴停不了,歌賦街area 真係多好o野食呢間cafe 環境幾fresh 幾舒適,幫襯o既唔少都係外國人。座椅有幾款,又有電視有上網拎起menu,一早已經屬意pizza 類,有細中大,細$58 已經夠晒一個人食,但o的料得一款係有肉類 --- 沙樂美腸$80 有餐係湯+汽水+細pizza要自己到樓下買,佢就會拎上o黎,而且一定要用英文order同事o既湯o黎先(注意:任何團購,佢一定會一次拎晒o黎 ==> 耐過人)有綠色o既唔知咩湯(好深綠……), 南瓜湯, 同埋應該仲有兩個choice。跟o既包都會唔同我o既pizza 係House-made Pesto,再加$16 烤香草雞肉其他人o既有Eggplant & Rocket Leaves, Fresh Mushroom, Salami三款我亦試了後兩者我自己o個個味道幾清,唔油膩,芝士味亦恰當。o的雞肉就好普通磨菇那個最香口,沙樂美反而無咩特別食o左好多,但唔覺"漏"因為今日無帶相機,要用住手機映。"醒唔起"個menu 可以拎走,俾食肉獸同事贈o左句「低能仔」,好不爽 總評:有水準,跑贏Pizza Hu
試食巡迴停不了,歌賦街area 真係多好o野食
$80 有餐係湯+汽水+細pizza
要自己到樓下買,佢就會拎上o黎,而且一定要用英文order
我亦試了後兩者
磨菇那個最香口,沙樂美反而無咩特別
食o左好多,但唔覺"漏"
總評:有水準,跑贏Pizza Hut 好多,但CPK 好似好少少