天氣真係涼咗啦 終於感到有少少秋意🍂又係時候打邊爐啦喂 呢日嚟咗一向抵食嘅一鍋堂 之前都係去豉油街分店 今次係第一次嚟瓊華分店🤗呢度裝修更加時尚 一出𨋢就見到好搶眼嘅霓虹燈 店內亦都好光猛好寬敞 以卡位為主 每個卡位都有獨立嘅間隔 唔會同隔離枱眼望望 私人空間感十足👍🏻100分鐘火鍋放題 有三種唔同價錢嘅套餐可以選擇 我地揀嘅係最犀利嘅C餐 可以食到高級澳洲和牛 仲有唔同嘅特選食材🥢而湯底就有16款 好多選擇 今次揀嘅係店舖推介嘅養生藥膳湯 湯底聞落去好濃郁 滲出藥材味 而入口感覺就好清澈 我地非常滿意🤗用QR落完單 就出咗去自助區 自選醬料同飲品 當然唔少得有唔同嘅丸類/蔬菜/麵類… 整個自助區都好乾淨企理 我地嗰日係過咗午餐時間 大約兩點幾 以為會好似打完仗咁🤣不過全部都好整齊 而且店員都好勤力咁refill玩完自助區 我哋order嘅食物都到啦 時間啱啱好😛我又叫咗勁多牛啦 高級澳洲和牛真係有質素 好靚仔 最最最推介大家必點N轉👇🏻▪️無添加300天安格斯牛肉油花均勻 香氣嫩度十足▫️澳洲M5和牛板肉入口鬆化 口感十分軟嫩 牛味濃郁▪️手切牛脊肉脂肪較少 多汁有咬口 一邊咬一邊滲出肉汁
天氣真係涼咗啦 終於感到有少少秋意🍂又係時候打邊爐啦喂 呢日嚟咗一向抵食嘅一鍋堂 之前都係去豉油街分店 今次係第一次嚟瓊華分店🤗呢度裝修更加時尚 一出𨋢就見到好搶眼嘅霓虹燈[打邊爐最緊要咩? 最緊要有你!] 店內亦都好光猛好寬敞 以卡位為主 每個卡位都有獨立嘅間隔 唔會同隔離枱眼望望 私人空間感十足👍🏻

▪️無添加300天安格斯牛肉
肉質柔嫩 好軟稔 味道極濃
▪️100%濃汁爽彈牛丸
每次都會叫好多轉 真係爆汁嘅牛丸 好彈牙 牛味拍得住和牛
▫️黃金菜甫豬肉丸
最近嘅新款 黃金即係鹹蛋黃 味道突出 入面有粒粒菜甫 口感有層次