2019-07-18 639 瀏覽
捉緊夏天的尾巴😉, 夏天都要要搵地方去消暑. 朋友突然可以八月請假去旅行😍, 所以今天放工嚟到銀行中心,去旅行社攞資料😚😚😚平時都會在旁邊嘅等𨋢大堂,直接搭𨋢去旅行社。 今日因為天氣太熱了,朋友又未到,我就行咗入去商場入面。 原來扶手電梯上一層係有好多食肆架。😍😍😍😍😍我就最鍾意食泰國越南嘢, 所以一於決定睇完行程之後, 幫襯喺 一樓的越南菜餐廳Le Viet😋😋😋😋😋小食拼盤炸蝦餅、蒸粉包、燒豬頸肉、炸春捲呢個非常抵食,做緊廚師推介, 只係96蚊超抵食😋😋😍😍😍炸春捲非常鬆脆 ,炸蝦餅鮮味彈牙 , 蒸粉包足料多餡, 豬頸肉香濃惹美。扎肉春捲撈檬非常足料,生菜新鮮爽口。 春捲香脆,黑椒扎肉惹未。😗😗😗火車頭酸辣鍋這個比較特別😎😎牛柏葉、牛腩、雪花牛肉、牛丸,配料有菠蘿芽菜, 味道酸辣辣非常惹味青檸梳打咸檸梳打

小食拼盤
炸蝦餅、蒸粉包、燒豬頸肉、炸春捲
呢個非常抵食,做緊廚師推介, 只係96蚊超抵食😋😋😍😍😍

扎肉春捲撈檬
非常足料,生菜新鮮爽口。 春捲香脆,黑椒扎肉惹未。😗😗😗

火車頭酸辣鍋
這個比較特別😎😎
牛柏葉、牛腩、雪花牛肉、牛丸,
配料有菠蘿芽菜, 味道酸辣辣非常惹味

青檸梳打

咸檸梳打