2019-02-25
星期六嘅尖沙咀好難搵到個好地方食晚飯,行吓行吓就嚟到廣東道,見到樓上有間睇落唔錯嘅中餐,就上去碰下運氣!打開餐牌非常之多選擇,由潮式到川菜,當然仲有地道港式小炒,應有盡有,啱晒鍾意多選擇嘅我!2人餐有湯有飯仲有菜,仲有2個餸,都只係228,可以講係非常抵食!2人餐仲有3款可以選擇!🥘🍛🍜🍲我地揀嘅2人餐有口水雞🐔同魚香茄子煲🍆口水雞個辣醬好好味,對鐘意食辣嘅朋友嚟講真係唔可以放過,辣醬原來仲係店家自家製!而家隻雞非常滑,真係食到舔舔脷😋魚香茄子煲上枱熱辣辣,茄子煮得啱啱好,唔會太淋,口感一流!好好味👍👍👍我地仲貪心地叫多咗個沙拉豬排,酸酸甜甜好開胃!2人餐份量好大,我地2個大胃王食但都農d食唔哂!臨走比我地見到下午茶時段有個蒜蓉🦐蒸腸粉,呢個組合一睇就知好味,可惜只做下午茶😞下次一定要再嚟!😋
我地仲貪心地叫多咗個沙拉豬排,酸酸甜甜好開胃!
2人餐份量好大,我地2個大胃王食但都農d食唔哂!