2022-04-17 559 瀏覽
Oo黃色狸貓TANUKI COFFEEoOCreamy Black $45Creamy black係第二度係少啲有,飲開Americano 既我,應該算齋啡類,店員話creamy black係將啡打到起泡 變左上層有層cream既感覺,所以order 試吓,有驚喜🌟🌟PICCOLO $45上網查查Piccolo Latte係迷你牛奶咖啡來頭牛奶係其主要成分。在意大利,Latte是三分之一的Espresso加三分之二的鮮奶。近年流行的Piccolo Latte(意大利文小之意)🥛牛奶比例只有Latte的一半。由於奶少,能突出咖啡豆的原味,如果嫌Latte太多奶,但未能飲甘澀的Espresso,這是不錯之選。去到時店內名物CROFFLE 已經賣晒😞
Oo黃色狸貓TANUKI COFFEEoO

Creamy Black $45