是日星期日有點涼爽,晚上行到美景街,周圍行下揾嘢食,行下行下見到呢個小店幾骨字,又有我至愛嘅燒烤牛串,梗係入去試下,我點了燒牛仔骨一份$58,燒玉子豆腐一份,另外見有一大圍檯點份鷄㷛,嘩!我都好鬼鍾意食,但得我同媽兩個人驚食唔哂,so,我只叫半隻鷄㷛,先講個鷄㷛係gas爐上,好足料,最正係佢落埋薯仔同香葉,更入唒鷄味同惹味的醬汁,簡直係鷄㷛嘅靈魂,先賣$108!我係上水食半份都仲無味.都要$188!!邊有呢個水準!另外,燒烤安格斯牛扒如圖,真係好多肉汁juicy又腍身,好食到無朋友,直程拍得住跑馬地bar snack,但係呢度先賣58!!我的天!又係土地問題,跑馬地租貴,連份扒都成$128係一小份,呢度真係又好食又大份!燒玉子豆腐就ok la.last order 份燒肥牛卷,都食得出個師傅有心機燒,超好味,係剛好燒熟,仲keep juicy, no fridged smell無雪味!我都好少見有小店咁唔起眼都咁好心機煮!忠心希望你keep住水準,下一次同大班friends 再gathering.註- 見隔離檯叫烤魚超大盆,都忍唔住影張相
,梗係入去試下
先講個鷄㷛係gas爐上,好足料,最正係佢落埋薯仔同香葉
邊有呢個水準!另外,燒烤安格斯牛扒如圖
,真係好多肉汁juicy又腍身
,超好味
註- 見隔離檯叫烤魚超大盆,都忍唔住影張相
2016-04-10
  • 燒安格斯牛扒,惹味雞㷛,燒肥牛卷,芝士年糕