2014-04-21 9116 瀏覽
一路都未試過用炭爐打邊爐,今次有朋友介紹,所以就決定跟著佢一試,佢話車我去,咁睇黎都唔太近,我都唔太知去左邊,過左一陣就到喇。可能依排都幾凍,都幾多人嫁,不過都有位比我地既。原來依到又有火鍋又有燒烤,好似幾正咁兩樣都,火鍋感覺好似好D,因為依家真係好凍呀,火鍋既話朋友就推介左,鵝腸同肥牛依兩樣要必食,真係好新鮮,唔錯。不過今次食燒烤既多,有好多調味,蜜糖就一定要有喇,仲有豉油同辣椒,真係正,夠哂細心。不過要燒野食真係要哂好多心機,因為睇火燒唔同既野,因為有時火太大燶哂都未熟,,不過個牛柳粒真係必食,夠哂鮮味,第二推介就係海鮮喇,依到好似所以有野都好新鮮,鮑魚好大好正,個蜆又夠大,好多野食你揀, 環境就唔係話好好,不過男人黎傾計飲酒就真係唔錯,好!