2007-06-24 66 瀏覽
我媽媽以前o係紅磡番工試過好好食就帶我出去食。佢同老闆娘好熟架!!!老闆娘個樣好似好惡咁, 其實都好好人架, 可能係有少少情緒化姐哈哈, 但佢都對我好nice 今次就同同學早放學出去食。因為佢d窩貼好快賣晒, 12點番就冇架啦, chi飯就要12半前。淨係做朝早同中午架咋, 賣晒就收工!!!d chi飯就梗係好好食啦, 即叫即包架, 就如其他comment所講, d油炸鬼好脆, 肉鬆係甜既, d飯就會乾身d因為冇吸晒d熱蒸氣。窩貼有菜肉同豬肉, 雖然冇貴記咁大隻, 但d皮就薄d冇咁un, 咬落仲有肉汁流出黎!!出面d豆漿好似水咁, 但佢呢d好濃, 好有豆味, 好味過貴記!!仲有呀, 依家有冷氣架啦!!

仲有呀, 依家有冷氣架啦!!