2019-04-11 894 瀏覽
今日同兩老同埋一個朋友一齊去,去既時候大概十一點鬆,個時無乜人。同行者有二都係熟客,所以老闆都認為佢地,好主動打招呼。本來坐左係入口左邊卡位見凍,(原來係因為冷氣係右邊吹過黎),我地無講佢已經察覺到,叫我地坐去右邊卡位。服務💯!後來十二點鬆,餐廳多左好多人,仲有唔少學生添!(學生餐$35仲包凍熱野飲!) 野食方面,如題:平靚正! 唔好睇少佢既鐵板餐無意粉/飯配,佢既扒已經好足!今次叫左牛柳同羊扒,呢個價錢黎講超哂班👍餐包好軟熟,羅宋湯比平時飲開既有啲辣。最後仲包埋凍熱飲或者特飲都無問題!同埋有啫哩送!啫哩應該係用平時超市買到個隻粉自己開,但佢有少少雜果係底好有誠意! 仲有一提就係佢後巷既洗手間位置都好乾淨,可能係因為仲早啦。 總結黎講一定再去🤤 好食到要第一次察食評🤤多多謝教!
野食方面,如題:平靚正!
仲有一提就係佢後巷既洗手間位置都好乾淨,可能係因為仲早啦。
總結黎講一定再去🤤 好食到要第一次察食評🤤多多謝教!

鐵板牛柳
鐵板牛柳