朋友用$98(團購話原價$168)吔酷團購咗呢間烤肉店任食二個半鐘一共三張,訂咗今日8點,一早去行山到7點50左右上到去,門口有張poster寫$108,門口職員話唔包飲品,可以加$15蚊任飲汽水飲品,另外要加廿幾蚊加一(就算原價$168加$15任飲=$183,加一都唔駛廿幾?),最後都三人俾多$133任飲連加一錢!食物方面除咗肥牛片、豬肉片、翠肉瓜、龍蝦丸、芝士丸、炸魚片、燒红腸呢D火鍋材料都可以喺度食到外,連燒街衣見到既芽菜都有!比較正常D有牛肉粒、牛舌、多春魚、雞中翼,仲有蝦(加咗一次已經無出現),菠蘿直頭無加過,加咗$15蚊可以任飲既有百事、綠茶、西瓜汁、冰紅茶等等!你一定唔會唔俾呢$15蚊,因為水都唔會俾杯你飲!七點十個字一入座坐低啱啱想出去攞野食就叫我地轉枱去門口旁邊張枱,因為有人book咗枱呢度拍埋夠坐,點知食完走呢張枱都係空既,今日星期六黃金時間得三份一客左右,我地坐低到走只係入咗四枱客,個個伙記企喺度睇電視,十點半交枱九點半未到叫埋單,十點未到個電烤爐自己熄咗,叫人開番己經黑晒面,食完走D人黑晒面超住你好似食到佢執笠咁,多謝你....你就想!期間有兩段小插曲,有一枱一

食物方面

期間有兩段小插曲,有一枱一家四口都加$15任飲,埋完單走但個小妹妹支野未飲完一路行一路走,個唔知經理定老細截住佢地話唔准帶走,個老豆話咁我飲埋先走囉!另一枱客因為呢度水都無杯俾人飲,佢地買咗D涼茶飲,個唔知經理定老細又話佢地唔准帶野飲入嚟飲,個人話烤肉咁熱氣,我飲涼茶唔得架?跟住條友死死氣行開!

講真!食得飽你囉!但$98+$15+$29.3計埋差唔多$142,咁既價食D咁野,相同價我去食D日本料理任點任食囉!起碼有刺身、天婦羅、串燒、壽司你食唔會差!
2013-11-02
用餐優惠