2019-01-09
今日終於凍返啲啦,終於去咗大角咀食雞煲。相信大家對食雞呢個遊戲都唔陌生,今次呢間鋪頭就係用呢個作為主題。佢好特別,因為佢呢除咗有熱辣辣嘅雞煲,即叫即整之外,佢仲有自助嘅飲品區同埋漲了區,特別嘅地方係佢哋有好多唔同種類嘅嘢飲,例如有解茶,加多寶都有啊!食雞煲就一定要食辣野,佢哋好特別,會比一個器皿我哋等我哋可以自己打碎啲花椒八角咁樣加唔同既辣度。佢哋仲有雪花牛肉,你哋可以睇吓啲花紋係好靚,仲有好多好普遍嘅配料,令我覺得特別嘅係佢哋有朱紅,鴨血,仲有台灣腸添!仲有佢哋所用嘅出前一丁,都係用日本版嘅,令些正宗同埋好味呀!總括來講,相信大家好少會嚟到大角咀呢邊,但係間鋪上就算好玩,而且裝修好好,通風系統好好,而且樓底好高,所以大家唔使擔心話食完會好大浸味!