招聘中
3天前
3天前
10天前
10天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2022-05-19 58 瀏覽
落樓下就有譚仔三哥食,平時成日都食湯米線又比我見到有新野,張相好似好吸引,就支持下食呢個啦😆香辣回鍋肉蝦仁炆米線結合了四川回鍋肉同乾鍋麵既煮法,都幾特別以炆煮方式取代湯米線,每條米線都沾滿辛辣醬料,唔算話太辣,口感依舊滑溜,味道好濃郁。估唔到除咗湯米線之外連蚊米線都唔錯。以回鍋肉就選用左五花腩,肉質肥瘦適中,唔算太肥可接受,辣辣地十分惹味。配料有爽彈蝦仁,同紹菜,想食得豐富啲仲可以追加指定配料~~

香辣回鍋肉蝦仁炆米線
結合了四川回鍋肉同乾鍋麵既煮法,都幾特別
配料有爽彈蝦仁,同紹菜,想食得豐富啲仲可以追加指定配料~~