2019-08-11 20 瀏覽
老婆同D朋友去咗街!剩低我🤨我咁寂寞!而啲豬朋狗友又叫我出去!勉為其難嘅我梗係照😂去也!之前有朋友去過食粥底火鍋🍲話唔錯😏咁我哋嘅決定今日嘅目標就係粥底火鍋啦⋯⋯呢間係我朋友公司樓下!佢話新開🤩叫我地去試吓因為價錢非常超值又實惠!位於銅鑼灣駱克道391號金禧大廈地下及一樓🍲🍲達信辣蟹火鍋🍲🍲新張期內🤩每位$198🤩免加1免茶芥🤩連醬油費都免仲要每位奉送半隻乳鴿🤨🤨包兩款特選海鮮蟹及沙白自選海鮮包五款三款蔬菜粒八款自選配料😋😋超豐富首先店員奉上調味料佢嘅沙嗲醬和辣椒醬!😬非常美味大家唔好錯過!其次仲有蔥花丶蒜頭丶炸蒜片丶辣椒粒😋!全免費🆓⋯⋯之前我去嘅粥底火鍋醬油費都要幾十蚊一位🧐送嘅燒乳鴿!絕不欺場!味道超好!店員奉上鍋底原來用米煲成嘅粥水!🤩👍用來打邊爐!店員奉上海鮮大大大大盤⋯⋯真係有啲驚人!份量超多!兩隻大肉蟹超巨型!仲有大蝦都又係超巨!我哋重點左鮑魚丶花甲和魷魚!講真啦如果我哋唔係四個大男人根本冇可能食晒佢嗰啲海鮮因為真係超多!仲有每一樣都係好新鮮嘅!最後仲加埋八樣配料!美國肥牛丶雞件必食😬其他配料都唔錯!最後個粥底👍超甜👍超香濃👍超鮮味大家一致決定下次聚會一定要揀呢間!
位於銅鑼灣駱克道391號金禧大廈地下及一樓
三款蔬菜粒
八款自選配料
😋😋超豐富
首先店員奉上調味料
送嘅燒乳鴿!絕不欺場!味道超好!
店員奉上鍋底
原來用米煲成嘅粥水!🤩👍用來打邊爐!
店員奉上海鮮大大大大盤⋯⋯
我哋重點左鮑魚丶花甲和魷魚!
最後仲加埋八樣配料!
美國肥牛丶雞件必食😬其他配料都唔錯!
最後個粥底👍超甜👍超香濃👍超鮮味
大家一致決定下次聚會一定要揀呢間!