2022-07-25 145 瀏覽
門口等位嘅時候見到有篤篤😍 好似去到泰國咁,又要講多次 - 真係好想去旅行🥲🔥重點推介 - 椰汁沙冰睇到個個都係OpenRice推薦,就諗住試下,點知竟然咁好飲‼️ 係將入面嘅椰汁同埋白色嘅椰肉連冰整成沙冰,超級重椰香味,口感又好順滑,好似食緊甜品咁❤️ 我絕對會為咗佢再嚟食😍泰式鱸魚每次食泰式魚都覺得佢個湯汁好惹味😋 有烏頭同鱸魚揀,我哋揀咗鱸魚,多啲骨但係肉好滑,推薦 👍朋友好鍾意食個柚子蝦沙律,醬汁酸酸甜甜十分開胃,有啲腰果大蝦同埋八爪魚,非常好嘅開胃菜👍馬拉盞通菜正常通菜,加咗馬拉盞味道豐富左有少少辣,食咗菜好似健康啲😂麵包咖喱蟹呢一個比較普通,咖喱無辣味唔太啱我哋口味,如果你鍾意比較creamy 既咖哩,就一定要試下佢。

🔥重點推介 - 椰汁沙冰

泰式鱸魚

馬拉盞通菜
正常通菜,加咗馬拉盞味道豐富左有少少辣,食咗菜好似健康啲😂

麵包咖喱蟹