話說新年過年時,公司條team開開心心咁,想食個盆菜,但我地又唔知邊間好食,唯有上網搵下萬能嘅GOOGLE啦,GOOGLE哥哥話俾我知,四季盆菜好似幾正,於是就即刻叫個平平地嘅富貴榮華家鄉盆黎試下,佢服務態度好好,我打電話BOOK兩日後,佢每日都會打黎再確認多次時間地點,之後佢用van仔送黎,不過司機態度就差啲,而且要自己落去拎。一送到過黎好似幾細個咁,但係拎落幾重手,一打開都幾唔錯。如圖:拿拿林拎個電子爐煲番熱佢,幾乎樣樣都好食,蠔同鮑片都算多,其他雞,冬菇果啲正正常常,不過佢個汁幾惹味,加咗好多分,最令人出乎意料之外係佢啲豬腩肉!勁勁勁好食!入口即溶又唔肥膩,勁快就俾同事們清哂,最後自己加多個烏冬落去撈汁,一流!總分:90/100

一送到過黎好似幾細個咁,但係拎落幾重手,一打開都幾唔錯。

如圖:

總分:90/100
2015-02-18
30 分鐘 (外賣送餐)