2020-03-27
一行四人落到嚟, 新都城二期一樓 ,飲番個下午茶同食早餐一樣咁嘅價錢 ,我哋a b c d餐都叫曬 ,埋單都係200零 。環境一般都係咁好舒服,侍應服務就非常好啦 ,我哋一入嚟就同我哋照照嗰個額頭有無燒,又有啲噴霧畀我哋搓下手上面嘅毒。呢個午餐真係抵食 ,茶水不停咁,我哋都飲咗好多壺水,坐咗兩個幾鐘頭。a餐有水晶蝦餃皇 配百合像鳳爪 呢次的水晶蝦餃就真係有啲失望,啲皮呢就散嘅,但係都食得落嘅 ,鳳爪就自然一般好 味道,手作保持到水準。b餐就明蝦子燒賣配返個香茜牛肉腸 呢個燒賣集合非常滿意啦 ,上到嚟香噴噴熱辣辣 ,賣相又靚,啲味道合心意 ,牛肉腸,冇得彈呀!我哋四個人一人一半,啱啱好,唔使爭呀!c餐 紅油抄手配垓糖合桃包 最意外就係呢個抄手,正道冇得彈呀! 我哋四個都話呢個抄手係最靚嘅 。仲有喎呢個核桃包,淨係個賣相都已經非常滿意呀 !入面嘅亦都係甜甜地 嘅連蓉包,都非常滿意。d餐瓜粒鮮竹卷 賠返個 洋菜牛肉球鮮竹卷上到嚟 ,又係熱辣辣,個賣相真係好靚,再加埋佢細心精心手工咁包起呢 ,真係好正。牛肉球一般都係用料靚,就一定有好,咁好嘅味道睇到,食到都係 可以非常滿意嘅 。一行四人食得傾
a餐有水晶蝦餃皇 配百合像鳳爪
b餐就明蝦子燒賣配返個香茜牛肉腸
c餐 紅油抄手配垓糖合桃包
d餐瓜粒鮮竹卷 賠返個 洋菜牛肉球
一行四人食得傾得,我哋都好滿意啲餐,唔錯!