餐廳: 壹.01
資訊:

已經數唔到食過幾多次!但嚟緊要離開觀塘區上班的我,決定最後Lunch都係要食返個觀塘獨有壹.01!✨全新推出 | 炸鮮奶卷+古早芋泥三文治 $48外脆內流心的炸鮮奶卷,而芋泥三文治外面嘅餅有烘過,所以食落脆脆的!而中間嘅芋泥都好足料,又唔會太甜,好好食!✨必飲 | 全手作芋頭鮮奶 +$24壹.01必試!芋頭控必試!芋泥 口感香軟細緻綿密,搭配全鮮奶超重本!台北夜市小食拼盤 $38台灣腸、花枝丸、鹽酥雞絕對係台北夜市必食小食!香蔥紫菜手撕雞飯 $57勁足料!滿滿紫菜、薑蔥、榨菜、手撕雞!紫菜超多,薑蔥拌入手撕雞又好香,而且手撕雞嫩滑,唔會太柴,用嚟拌飯超好食!古早味珍珠奶茶 $25
已經數唔到食過幾多次!
炸鮮奶卷+古早芋泥三文治
✨全新推出 | 炸鮮奶卷+古早芋泥三文治 $48
全手作芋頭鮮奶
✨必飲 | 全手作芋頭鮮奶 +$24
台北夜市小食拼盤 $38
台灣腸、花枝丸、鹽酥雞絕對係台北夜市必食小食!
香蔥紫菜手撕雞飯 $57
勁足料!滿滿紫菜、薑蔥、榨菜、手撕雞!

古早味珍珠奶茶 $25
2023-02-17