2017-07-16
黎開尖咀呢頭,又想食燒肉諗起高麗軒, 就又黎食過。不過今次有個驚喜~我個時段$218一位, 但加多小小錢$38 就可以任食靚野,咁就梗係要試下啦~其中最期待既當然係啲靚牛啦~皇者牛排骨 - 牛肉味香濃, 肉質較霜降和牛爽口,調味啱好,唔加醬汁食都夠味, 加埋生菜食又另一番風味~熊本霜降和牛 - 一見到啲雪花蚊就知正啦, 油脂豐腴又入口即溶, 食落口腔充滿牛肉既油香味道~肉眼扒 - 肉質較為有咬口, 但牛味都濃郁, 要睇返鍾意邊種口感, 不過既然係任食, 梗係全部都試下啦帆立貝 - 有少少蒜蓉係面, 夠鮮味, SIZE都幾大~燒蝦- 大大隻,肉質彈牙,好鮮甜。另外又叫左牛舌, 薄片上, 夠曬爽口, 係食燒肉, 必叫之一~人蔘雞湯都好正, 夠曬足料, 味道好甘甜, 唔會好似出面個種淡而冇味~普通飲品都係係大冰桶任拎既, 款式唔少, 總有一款啱心水~今次放題值得推介, 加多少少錢就食都正野, 抵讚!
其中最期待既當然係啲靚牛啦~
帆立貝 - 有少少蒜蓉係面, 夠鮮味, SIZE都幾大~
燒蝦- 大大隻,肉質彈牙,好鮮甜。
普通飲品都係係大冰桶任拎既, 款式唔少, 總有一款啱心水~
今次放題值得推介, 加多少少錢就食都正野, 抵讚!