2010-01-16
今日番完團契約左中學同學大家一齊去搵呢間野食~~~~~想食好耐ga lar!!!!!終於都俾我搵到佢lar!!!!唔係住呢頭/唔熟呢頭都幾難搵到wo.....!!!問左個小巴站ge姐姐路上到去第一間就係lar~~~~yea~~~搵到位就去睇食咩~~我叫左葡式豬排包 + 凍奶茶 ($22)友人就叫左 咖哩豬排包 + 熱阿華田 ($22)俾左錢拎左個號碼牌就坐o向度等就得~~~有人會送埋黎~等左都幾耐但係傾o下計影o下相咁又過左d時間!!!!!!!!兩個包包都同友人share~葡式豬排包入面有洋蔥、蒜蓉、牛油、香草醬~~~~豬排勁鬆軟個包脆卜卜!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!好好味呀!!!!!!!!!!!!咖哩豬排包就only得咖哩醬同埋一塊厚d ge豬排有小小小小小小spicy有多多咖哩香、食落小小咖哩味~~豬排厚但同樣鬆軟包包都係脆卜卜~~~~~~~~~真係第一次食呢隻包脆到咁~~~~!!!!!!!!!!!!!!!好好味呀!!!!!!!!!其實 20蚊就有一個豬排包 + 熱飲真係好抵~~~~~~~食完都好夠飽ga!!!!!!!!一定有下次law!!!!!!!!!!!
終於都俾我搵到佢lar!!!!
唔係住呢頭/唔熟呢頭都幾難搵到wo.....!!!
問左個小巴站ge姐姐路
上到去第一間就係lar~~~~yea~~~
搵到位就去睇食咩~~
我叫左葡式豬排包 + 凍奶茶 ($22)
友人就叫左 咖哩豬排包 + 熱阿華田 ($22)
俾左錢拎左個號碼牌就坐o向度等就得~~~有人會送埋黎~
等左都幾耐
但係傾o下計影o下相咁又過左d時間!!!!!!!!
兩個包包都同友人share~
葡式豬排包入面有洋蔥、蒜蓉、牛油、香草醬~~~~
豬排勁鬆軟
好好味呀!!!!!!!!!!!!
咖哩豬排包就only得咖哩醬同埋一塊厚d ge豬排
有小小小小小小spicy
有多多咖哩香、食落小小咖哩味~~
豬排厚但同樣鬆軟
包包都係脆卜卜~~~~~~~~~
其實 20蚊就有一個豬排包 + 熱飲真係好抵~~~~~~~
食完都好夠飽ga!!!!!!!!
一定有下次law!!!!!!!!!!!