2019-08-09 273 瀏覽
今日同朋友準備去做運動,先嚟呢一間Cafe度食嘢!☺️1️⃣deluxe breakfast好豐富嘅早餐🤤🤤🤤煙三文魚好鹹香,煎雞扒夠香脆,炒蛋嫩滑,煙肉好肥美,將舊多士吐司切成幾塊細細嘅,再分別夾以上配料嚟食,真係好味!食埋個新鮮沙律,滿足!😽2️⃣流心蛋雞扒三文治🥪Grilled Chicken & Over Easy Egg Sandwiches好大塊蛋呀!😻同樣都有煎雞扒,幾多汁,呢個三文治簡單得來都見到店員嘅心思,食落味道幾好啊!喜好做運動者必食,超豐富嘅蛋白質!🥰3️⃣玫瑰咖啡(少甜)🌹超正呀杯咖啡!拉花拉得靚,杯嘢飲散發淡淡嘅玫瑰花香味,飲落香醇濃厚,平時飲其他玫瑰咖啡都會有一陣苦澀嘅味道,但係呢杯完全唔會,真係超級好飲,一定要點!😍😍❤️4️⃣野莓西柚特飲今日熱到爆炸,飲一啖真係爽爆!佢係酸酸地嘅,冇落糖,裏面真係有唔少藍莓同埋蔓越莓咖,既健康又清新嘅感覺😚😚呢個店員好搞笑,好Nice,環境都幾舒服,推薦😝
今日同朋友準備去做運動,先嚟呢一間Cafe度食嘢!☺️
1️⃣deluxe breakfast

2️⃣流心蛋雞扒三文治🥪

3️⃣玫瑰咖啡(少甜)🌹

4️⃣野莓西柚特飲

呢個店員好搞笑,好Nice,環境都幾舒服,推薦😝
2019-08-09