2021-11-30 110 瀏覽
今日返屋企之前就去咗屋企附近嗰邊買咗兩杯手搖返屋企飲,嗰日買一送一,所以我就買咗兩杯返去試吓。-1.芝士奶蓋四季春茶🍵首先今次就叫咗少甜,但係茶底略為較甜,茶味比較淡,如果大家唔想飲咁甜可以叫微甜,可以由於奶蓋是甜奶蓋,佢好香奶香味,但略嫌個奶蓋不夠滑,因此買一送一來講性價比都幾高。-2.鮮檸冬瓜茶加蘆薈🍋同樣我都係嗌左少甜,首先個冬瓜茶同檸檬好夾,而且冬瓜茶亦都唔會太死甜,但係個冬瓜糖嘅味就好出,而且仲有蘆薈,就會有少少咬口,唔會太寡,同埋份量都好大杯一定夠飲,推介大家可以食埋佢個午餐陪杯野飲,咁就會啱啱好。-最後,都想推介佢個環境俾大家,因為佢玻璃出邊就係個海,而且有時候都會射入個舖頭度,個環境就好chill,下次就再試吓佢啲食物。

1.芝士奶蓋四季春茶🍵

2.鮮檸冬瓜茶加蘆薈🍋