2008-09-29
聽聞好好食,近半個月前book定位,超有期望~環境同服務一流,好有禮貌! 冷盆食物: 有四款 ( 蟹腳,藍青口,龍蝦仔,蝦) , 味道不過不失, 蟹腳大大隻而且不停re-fill,不過食得多都好"掛"下,因為樣樣都冇咩味,要點汁。日式刺身方面: 主要都係食(三文魚,吞那魚,帶子,牡丹蝦,海膽),海膽最好食,其他刺身係新鮮,但未到嘩一聲既地步,只可以叫做中上。天婦羅: 食左海老同軟殼蟹,平時鍾意食蝦既我,覺得軟殼蟹好食好多。串燒方面: 試左帶子, 三文魚, 小青椒.....普普通通生蠔,西班牙黑毛豬火腿配無花果: 生蠔超新鮮, 勁好食! 熱盆方面: 有5-6款左右,款式比較特別係西班海鮮牙炒飯,飯幾有咬感,不過食1-2啖都夠。其他係一d瓜菜既款式。main course : 有4種,點左日式油甘魚魚鮫, 法式鴨胸, 味道好普通~ 最好味反而係跟餐既湯,超好飲! 甜品方面 : 好多款都好好食,雪糕有2種味, 朱古力/士多啤利, 2樣都唔錯。 7點去到, 食左足足3個鍾。幾鍾意依到食buffet可以慢慢食,唔洗同人搶既感覺~ 如果就食物價值黎講,今餐一定係抵,如果就食物味道,我又唔覺得佢
環境同服務一流,好有禮貌!
串燒方面: 試左帶子, 三文魚, 小青椒.....普普通通
生蠔,西班牙黑毛豬火腿配無花果: 生蠔超新鮮, 勁好食!
如果就食物價值黎講,今餐一定係抵,如果就食物味道,我又唔覺得佢好食到值成千蚊,可能期望過高左d。