2022-05-17 19 瀏覽
因為腸胃麻麻地,所以今日我哋就食雲吞麵,最緊要加多兩條菜店內裝修幾特別,係張香港的特色景點新舊對照,例如有啟德、尖沙咀鐘樓等等,好友香港情懷!點解我話呢間係善心小店,這是因為佢會為有需要人士提供雲吞麵!而家飲食業咁艱難,佢哋都願意做善事真的是很難得!今次二人份量,我哋嗌咗一個包羅萬有、一個雲吞麵、一個黑松露雲吞同埋一塊炸豬扒,仲有就梗係要有菜!逐樣講吓先:貪心嘅我就想試晒呢間舖頭嘅特色,就揀咗個包羅萬有!不得不讚呢度嘅牛筋真係非常之林亦都好有牛味!仲可以係變成菜底!好貼心雲吞都係出色,大隻爽口同埋彈牙~其他就OK啦!第一次食黑松露雲吞,佢配埋個菇湯,都真係幾好食黑色一點點就係黑松露仲有呢個炸豬扒,有香茅味,味濃嘅朋友應該會好喜歡~豆漿就一般般啦總括來說,這是一間善心溫馨小店~諗唔到想食咩又唔想大魚大肉,就可以過嚟幫襯下呢間雲吞仔
因為腸胃麻麻地,所以今日我哋就食雲吞麵,最緊要加多兩條菜

逐樣講吓先:

仲可以係變成菜底!好貼心
雲吞都係出色,大隻爽口同埋彈牙~其他就OK啦!

第一次食黑松露雲吞,佢配埋個菇湯,都真係幾好食
黑色一點點就係黑松露

仲有呢個炸豬扒,有香茅味,味濃嘅朋友應該會好喜歡~

豆漿就一般般啦

2022-05-17