2025-06-11
去啟德睇演唱會前,揀呢間Cafe 開餐🤤餐廳由前東方文華廚師主理,位置就喺啟德入邊,超方便!餐廳入邊有成千個網球佈置的牆身,適合鍾意打卡嘅朋友🌟 重點推介:✅ 惠顧任何一款羅馬白比薩,可另加$40升級火山熔岩芝士✅ 生日有甜品畫碟 ✅ 啟德園區員工證有優惠 9折【🍝 主菜】✨ 明太子海鮮大蝦意大利飯 $132 👍🏻👍🏻👍🏻明太子好香,海鮮汁好出色,但如果份量多少少就Perfect池,唔夠喉✨ 是拉差海鮮比薩 $148 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Pizza邊好香脆,醬汁惹味,超多海鮮好豐富✨ 芝士熔岩雙層手製手肉漢堡配薯條 $158 👍🏻👍🏻👍🏻 👍🏻啲芝士多到好似熔岩咁好吸引,牛肉厚切好juicy ,芝士加埋薯條好食【🍰甜品】✨ 黑芝麻窩夫配香草雪糕 $94 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻窩夫外脆內軟,黑芝麻味好香,配上香草雪糕,一冷一熱,冰火嘅感覺【🥤飲品】✨ 士多啤梨奶昔 $60 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好香濃嘅士多啤梨味,杯邊仲睇到士多啤梨嘅橫切面,so IGable✨ Hoegaarden $48 👍🏻👍🏻👍🏻Happy hour $48大大杯,啤酒多到好似唔使錢咁,抵飲👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻
🌟 重點推介:
✅ 惠顧任何一款羅馬白比薩,可另加$40升級火山熔岩芝士
✅ 生日有甜品畫碟 [Happy birthday]
✅ 啟德園區員工證有優惠 9折
【🍝 主菜】
✨ 明太子海鮮大蝦意大利飯 $132 👍🏻👍🏻👍🏻
✨ 是拉差海鮮比薩 $148 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Pizza邊好香脆,醬汁惹味,超多海鮮好豐富
【🍰甜品】
✨ 黑芝麻窩夫配香草雪糕 $94 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
【🥤飲品】
✨ 士多啤梨奶昔 $60 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
✨ Hoegaarden $48 👍🏻👍🏻👍🏻
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)