2025-06-27
一入餐廳,就被用咗近千個網球堆砌而成嘅特色牆吸引,網球完美呼應啟德體育園嘅運動主題,打卡一流!🥨脆炸洋蔥圈配海苔芥末醬 $72洋蔥圈外皮金黃酥脆,咬開係軟嫩嘅洋蔥,食到停唔到口~ 🥗凱撒沙律 $68 +🥓煙三文魚 $42生菜新鮮爽脆,凱撒醬濃郁creamy,加埋煙三文魚嘅鹹香軟嫩,口感豐富~ 🍕是拉差海鮮比薩 $148 + 🧀火山熔岩芝士$42有特色嘅長方形pizza,上面鋪滿蝦仁、魷魚等豐富海鮮,配上少辣嘅是拉差辣醬,香辣惹味!我地仲額外加咗火山熔岩芝士,滿瀉嘅芝士,拉絲力十足!宜家喺餐廳叫任何一款羅馬白pizza,都可加$40升級 🧀火山熔岩芝士 ~甜品方面,呢間餐廳嘅甜品都好吸引,生日仲有甜品畫碟寫Happy birthday嘅服務,我地叫咗:🍰經典提拉米蘇 $68好正宗嘅提拉米蘇!手指餅吸滿咖啡酒香,芝士軟綿細膩,可可粉微苦中和甜味,好好味! 🧇曲奇忌廉窩夫配朱古力雪糕 $94窩夫外皮酥脆,內裡口感鬆軟,配上oreo曲奇、忌廉同埋朱古力雪糕,冰火交融嘅口感,非常滿足!🍓士多啤梨奶昔 $60賣相好靚,望落去好治癒!入口酸甜清新,裡面仲有唔少一塊塊嘅士多啤梨,飲冰涼又開胃。 🍹白桃
🥨脆炸洋蔥圈配海苔芥末醬 $72
洋蔥圈外皮金黃酥脆,咬開係軟嫩嘅洋蔥,食到停唔到口~
🥗凱撒沙律 $68 +🥓煙三文魚 $42
🍕是拉差海鮮比薩 $148 + 🧀火山熔岩芝士$42
🍰經典提拉米蘇 $68
🧇曲奇忌廉窩夫配朱古力雪糕 $94
🍓士多啤梨奶昔 $60
🍹白桃冰茶 $42
茶味同桃香平衡得啱啱好,白桃好香,甜度適中~
埋單時,店員話如果有啟德園區員工證會有9折優惠~