2025-08-06
最近同班Friend發現咗間新開嘅KTV —— 魅KTV,一入到去已經比佢嘅型格裝修吸引住,好有feel!🤩 最驚喜嘅係,以為新場會少廣東歌,點知佢哋嘅廣東歌庫都有一定數量,新舊歌都有,真係可以唱到聲沙!🥳💰 人頭費都好抵玩,每位$268就可以唱到夠本小食方面都唔係Hea你㗎: 🍟 經典炸魚薯條配他他醬:炸魚外脆內軟,魚肉好滑,配埋個他他醬真係冇得輸,邪惡得嚟又好食!薯條炸到金黃香脆,一條接一條停唔到口!🤤 🍗 香烤蜜糖雞翼:雞翼燒到甜甜哋,皮脆肉嫩,充滿蜜糖嘅香氣,好juicy!忍唔住 Encore 多幾碟! 🌶️ 泰式辛辣雞鎚:呢個好啱鍾意食辣嘅朋友,雞鎚啖啖肉,辣得過癮又惹味,食到流晒汗都要繼續食!🌶️飲品我哋就揀咗清爽嘅 Green Tea 綠茶 同埋潤喉嘅 Citron Honey Tea 柚子蜜,唱到聲沙都可以潤一潤。
💰 人頭費都好抵玩,每位$268就可以唱到夠本
小食方面都唔係Hea你㗎: